Святкування Нового 2014 року
  • Коментарі запису:0 коментарів

Обійняти друзів, пригадати цікаві моменти з життя, поставити нові цілі, танцювати і дуріти, відчути любов, загадати бажання … це – Новий Рік…

   25 грудня, у нашому НВК відбулося довгоочікуване новорічне свято.  Ми були у колі близьких нам людей: батьків, бабусь, дідусів, вчителів, друзів та знайомих. Сяючі посмішки, карнавальні костюми – учні 5-Б святкують Новий Рік. Про це хочеться згадати і розповісти…

Гарно прибраний зал іграшками, паперовими сніжинками, срібним “дощиком”, кульками, новорічними плакатами, чарівна ялинка вся у вогниках, намисті, іграшках і казкові герої Баба Яга, Водяний, Кощій Безсмертний, Ліший та ведучі розпочали новорічне свято. Всі присутні поринули у світ казки. І хоч зал спортивний великий, та завдяки гарному музичному оформленню було все добре чути.

Нам дуже сподобалась Снігуронька і Дід Мороз.

На святі було багато гарних художніх номерів, дискотека, різні цікаві конкурси з призами. Призи отримували не тільки переможці, а всі хто брав участь у конкурсі. Закупити їх на свято  допомогли спонсори, серед яких і батьки учнів  нашого класу: Віки Лабазюк, Дані Коваля, Віталіни Мельник і Поліни Москвітіної.

Ми підготували художній номер – «Новорічну пісню», яка супроводжувалась танцем.

Пісню, яка так і називається «Новорічна пісня», ми знайшли в інтернеті, а танець до неї поставила учениця нашого класу – Даша Возняк. У номері були задіяні всі учні класу. Серед гостей та батьків свята наших вболівальників було найбільше. І хоча ми не виграли приз директора, нам, класному керівнику Марії Юхимівні, друзям і рідним  наш номер сподобався найбільше.

 Із позаконкурсним номером на святі, західним танцем,  прекрасно виступила Віка Лабазюк.

На жаль, все чудове, приємне, веселе рано чи пізно, але колись та й закінчується. Новорічний вечір підійшов до кінця і ми порозходились по домівках з незабутніми, яскравими та новорічними враженнями.

Новий 2014 рік. Щасти всім у Новому році!

Учні 5-Б класу

Залишити відповідь