Усім відомо,що найкраще свято для дітей – Новий рік
  • Коментарі запису:0 коментарів

Усім відомо,що найкраще свято для дітей – Новий рік. Безліч подарунків,веселі танці і співи,красуня ялинка і новорічні костюми . Ми святкуємо Новий Рік не тільки вдома,а й у школі.

 Нещодавно ми відсвяткували новорічний ранок у школі,який відбувся 27 грудня. Ми всі з нетерпінням чекали цього свята, адже ми святкували його у колі наших однолітків. До цього свята ми готувалися завзято:готували новорічний номер,різноманітні костюми і реквізити. Новорічний ранок супроводжувала цікава програма: розважальні конкурси з подарунками,цікаві номери та наявність  казкових героїв, які розважали дітей. Цього року ми святкували Новий Рік з 7-8 класами. Нам було цікаво спілкуватись з нашими однолітками, демонструвати веселі номери,та брати участь у захоплюючих конкурсах. Усьому класу сподобався  святково оформлений зал. Він був прикрашений новорічними плакатами, повітряними кульками, стрічками та дощиком.  А особливо прикрашала зал велика зелена красуня ялинка. Мені дуже сподобалась розважальна програма свята. Невеличку казку нам продемонстрували учні старших класів. Вони були одягнені у  смішні костюми, весело танцювали та співали, запрошували до танцю весь зал. Вони заохочували усіх дітей до веселого хороводу та не тільки веселили всіх, а й влаштовували різні конкурси.

Спершу вибирали учасників, потім допомагали з реквізитом, пояснювали правила та слідкували за правильністю виконання та кмітливістю учнів. Врешті перемагав один учасник, який отримував головний приз. Свої вміння ми змогли продемонструвати у конкурсі : «Найкращий художній номер», результати якого повідомили в кінці свята. Усі номери були цікаві, але потрібно було вибрати переможця. Одні учні показували сценку, інші демонстрували танець, деякі виконували пісню. Мабуть, найбільше сподобалась усім дітям святкова дискотека. В кінці свята ми усі отримали солодкий подарунок і незабутні враження на весь рік. Цей вечір ми не забудемо  ніколи, бо ми добре повеселились і чудово відсвяткували новорічне свято!

Учениця 7-В класу Альохіна Анастасія

Залишити відповідь